ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ & ΣΚΑΛΙΣΤΑ 

ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΝΗΜΕΙΩΝ
Τηλ. 99696567

   

ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ

Η επιχείρηση Πηλακούτας Εμπόριο Τεχνητών Μνημείων δραστηριοποιείται και πρωτοστατεί στον κλάδο της παραγωγής και εμπορίας τεχνητών μνημείων. Συγκροτεί μία από τις καινοτόμες και ηγετικές επιχειρήσεις στο χώρο των επιτύμβιων στύλων.

 
Τα τεχνητά μας μνημεία διακρίνονται για την εργονομική τους σχεδίαση και την πρωτοποριακή τους τεχνολογία. Κατασκευάζονται αποκλειστικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, λόγω της ικανότητας να αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες και της μεγάλης διάρκειας ζωής που διαθέτουν. Έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις στους χώρους των κοιμητηρίων, καθώς μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια, μνημεία από μάρμαρο ή γρανίτη.


Χαρακτηριστικό γνώρισμα των προϊόντων μας, είναι, πως μπορούν και αναπαράγουν ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα σε μαρμάρινο ύφος και στυλ. Τα υλικά που συνθέτουν τα τεχνητά μνημεία παράγονται στην Ιταλία και είναι 100% φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα.

 
ΤΕΧΝΙΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ

Πρόκειται λοιπόν, για ένα μοντέλο που δημιουργείται από ειδικό κράμα μείγματος υψηλής πυκνότητας, που το καθιστούν εξαιρετικά ανθεκτικό στα χτυπήματα και στις άσχημες καιρικές συνθήκες. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η αντοχή του, και η δεδομένη χρήση σε εξωτερικούς χώρους, αφού η κατασκευή του το κάνει κατάλληλο και ανθεκτικό σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδος και της Κύπρου.
Τα πλεονεκτήματα που έχει αυτό το υλικό είναι πως:
α) Δεν αλλάζει ο χρωματισμός του στη διάρκεια του χρόνου χρήσης  του.
β) Δεν διαβρώνεται.
γ) Δεν ραγίζει.


Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του προϊόντος συμβάλει:
α) στην εύκολη αποθήκευσή του
β) στη εξοικονόμηση αποθηκευτικού χώρου 
γ) και στη μείωση των μεταφορικών εξόδων. Και αυτό γιατί η εργονομία του προϊόντος το επιτρέπει, να στοιβάζεται, και να αποθηκεύεται το ένα πάνω στο άλλο. Με αποτέλεσμα οι εταιρίες που θα το εμπορεύονται να κερδίσουν, ταυτόχρονα, και από τα έξοδα μεταφοράς αλλά και από τα έξοδα αποθήκευσης.


Η ειδική και καινοτόμα κατασκευή του από το μοναδικό κράμα μείγματος, δημιουργούν ακόμη δυο προτερήματα. Πρώτον το γεγονός πως είναι φιλικό προς το περιβάλλον και δεύτερον το γεγονός πως είναι ανακυκλώσιμο. 

 
ΣΧΕΔΙΟ

DESIGN

Το design των τεχνητών μνημείων αποτελεί μια ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΕ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ ΥΦΟΣ. 
Το αισθητικό αποτέλεσμα που δημιουργείται στο μοντέλο Ντονατέλο είναι εφάμιλλο ενός μνημείου από μάρμαρο ή γρανίτη.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ