

Ακολουθήστε τη σελίδα μας για άμεση
και έγκυρη ενημέρωση των Πένθιμων Γεγονότων.
Εκοιμήθη εν Κυρίω στις 4 Μαρτίου η Τασούλα Γιάγκου 85 ετών από Κ. Ζώδια και τέως κάτοικο Συν. Ανθούπολης.

Η Εξόδιος Ακολουθία της πολυαγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς και αδελφής, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Συν. Ανθούπολης, την Πέμπτη 06 Μαρτίου 2025, ώρα 11:00 και καλούμε όλους, όσοι τιμούν την μνήμη της να παραστούν.
Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 10:30
Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Συν. Ανθούπολης (Δρόμο προς Αγίους Τριμιθιάς)

Οι τεθλιμμένοι:
Σύζυγος: Δημήτρης Γιάγκου
Παιδιά: Γιαννούλα και Χρύσανθος Χρυσάνθου
Ανδρέας και Ειρήνη Γιάγκου
Εγγόνια και λοιποί συγγενείς
Παρακαλούμε όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον Σύνδεσμο "Ένα Όνειρο μια Ευχή"
Η κηδεία τελείται υπό την ευθύνη και εποπτεία του Γραφείου Τελετών "Η ΚΟΙΜΗΣΙΣ"

Τα Πένθιμα Γεγονότα σας εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλειά σας. Ευχόμαστε ο Θεός να σας δίνει δύναμη και παρηγοριά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ας είναι αιωνία η μνήμη της πολυαγαπημένης σας.

Διαβάστε επίσης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Τα Πένθιμα Γεγονότα θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι η οποιαδήποτε ανάρτηση κηδείας αφορά άτομα κάτω των 40 ετών θα γίνεται ΔΩΡΕΑΝ.