top of page

Ακολουθήστε τη σελίδα μας για άμεση

και έγκυρη ενημέρωση των Πένθιμων Γεγονότων.

Εκοιμήθη εν Κυρίω στις 6 Φεβρουαρίου ο Νίκος Γεωργίου (Μαραθοβουνιώτης) 89 ετών από Μαραθόβουνο και τέως κάτοικο Εργατών.


Η Εξόδιος Ακολουθία του πολυαγαπημένου μας πατέρα, παππού και αδελφού, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στους Εργάτες, το Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2025, ώρα 11:00 και καλούμε όλους, όσοι τιμούν την μνήμη του να παραστούν.


Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 10:30


Οι τεθλιμμένοι:

Παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, αδέλφια και λοιποί συγγενείς

 

Παρακαλούμε όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την εκκλησία Αγίας Παρασκευής


Δωρεάν Επιμνημόσυνος λόγος και Ευχαριστήριο

 

Η κηδεία τελείται υπό την ευθύνη και εποπτεία του Γραφείου Τελετών FUNERAL TAMACOU"


Τα Πένθιμα Γεγονότα σας εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλειά σας. Ευχόμαστε ο Θεός να σας δίνει δύναμη και παρηγοριά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ας είναι αιωνία η μνήμη του πολυαγαπημένου σας.

Εξαιρετική Συνεργασία: Καινοτομία στα Πένθιμα Γεγονότα με το Radio Lakatamia!

Από τη Τετάρτη 4 Ιουνίου, το Radio Lakatamia (webradio) θα ανακοινώνει καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 6:30 μ.μ., όλες τις αγγελίες που δημοσιεύονται στην σελίδα "Πένθιμα Γεγονότα".

Στόχος αυτής της σύμπραξης είναι η ακόμη πιο έγκυρη και άμεση ενημέρωση του κοινού, καθώς και η μεγαλύτερη απήχηση των ανακοινώσεων, φτάνοντας σε ένα ευρύτερο ακροατήριο.​

Συντονιστείτε στο Radio Lakatamia για να ενημερώνεστε άμεσα και υπεύθυνα: https://www.lakatamiaonline.com/radiolakatamia

Radio Lakatamia_edited.jpg
Live.jpg

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΝΙΚΟΣ.jpg
Πάμπος Πούλλος.jpg

Τα Πένθιμα Γεγονότα θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι η οποιαδήποτε ανάρτηση κηδείας αφορά άτομα κάτω των 40 ετών θα γίνεται ΔΩΡΕΑΝ.

bottom of page
https://www.facebook.com/penthimagegonota