

Εκοιμήθη εν Κυρίω στις 10 Φεβρουαρίου η Μαρία Χρίστου 55 ετών από Άγιο Δομέτιο και τέως κάτοικο Λακατάμιας.

Η Εξόδιος Ακολουθία της πολυαγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, θυγατέρας και αδελφής, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Λακατάμια, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2025, ώρα 14:00 και καλούμε όλους, όσοι τιμούν την μνήμη της να παραστούν.
Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 13:30
Η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Λακατάμιας

Οι τεθλιμμένοι:
Σύζυγος: Θεόδωρος Χρίστου
Παιδιά: Στέλιος και Λουκία Χρίστου
Κωνσταντίνος και Μαρία Χρίστου
Μητέρα: Ήβη Παύλου
Αδελφός: Παναγιώτης Παύλου
Εγγόνια και λοιποί συγγενείς
Παρακαλούμε όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές
1 Για τον Αντικαρκινικό σύνδεσμο Κύπρου "Αροδαφνούσα"
2 Για τον σύνδεσμο Καρδιοπαθών Παιδιών
Δωρεάν Επιμνημόσυνος λόγος και Ευχαριστήριο
Η κηδεία τελείται υπό την ευθύνη και εποπτεία του Γραφείου Τελετών "Η ΚΟΙΜΗΣΙΣ"

Τα Πένθιμα Γεγονότα σας εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλειά σας. Ευχόμαστε ο Θεός να σας δίνει δύναμη και παρηγοριά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ας είναι αιωνία η μνήμη της πολυαγαπημένης σας.

Διαβάστε επίσης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Τα Πένθιμα Γεγονότα θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι η οποιαδήποτε ανάρτηση κηδείας αφορά άτομα κάτω των 40 ετών θα γίνεται ΔΩΡΕΑΝ.



.jpg)


