

Ακολουθήστε τη σελίδα μας για άμεση
και έγκυρη ενημέρωση των Πένθιμων Γεγονότων.
Εκοιμήθη εν Κυρίω στις 28 Μαρτίου ο Ιωάννης Χριστοφόρου 94 ετών από Αφάνεια και τέως κάτοικο Παλουριώτισσας.

Η Εξόδιος Ακολουθία του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού και αδελφού, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στην Παλουριώτισσα, την Δευτέρα 31 Μαρτίου 2025, ώρα 15:00 και καλούμε όλους, όσοι τιμούν την μνήμη του να παραστούν.
Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 14:30
Η Ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Κωσταντίνου και Ελένης στην Λευκωσία.

Οι τεθλιμμένοι:
Σύζυγος: Ηρούλλα Χριστοφόρου
Παιδιά: Χριστόφορος - Χριστίνα
Έλενα - Αχιλλέας
Στέλιος
Εγγόνια: Μύρια, Ειρήνη, Μαρία
Δισέγγονα, αδέλφια και λοιποί συγγενείς
Αντί στεφάνων παρακαλούμε όπως γίνουν εισφορές στον Σύνδεσμο Ένα Όνειρο Μια Ευχή και στην Φιλόπτωχο της εκκλησίας Παναγίας Ευαγγελίστριας.
Η κηδεία τελείται υπό την ευθύνη και εποπτεία του Γραφείου Τελετών "ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ"

Τα Πένθιμα Γεγονότα σας εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλειά σας. Ευχόμαστε ο Θεός να σας δίνει δύναμη και παρηγοριά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ας είναι αιωνία η μνήμη του πολυαγαπημένου σας.

Διαβάστε επίσης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Τα Πένθιμα Γεγονότα θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι η οποιαδήποτε ανάρτηση κηδείας αφορά άτομα κάτω των 40 ετών θα γίνεται ΔΩΡΕΑΝ.