

Εκοιμήθη εν Κυρίω στις 31 Δεκεμβρίου ο Χρίστος Παναγίδης 76 ετών από Λύση και τέως κάτοικο Στροβόλου.

Η Εξόδιος Ακολουθία του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού και αδελφού, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στον Στρόβολο, την Παρασκευή 03 Ιανουαρίου 2025, ώρα 14:00 και καλούμε όλους, όσοι τιμούν την μνήμη του να παραστούν.
Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 13:00
Η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Στροβόλου (Χαλεπιανές)

Οι τεθλιμμένοι:
Σύζυγος: Λουκία Παναγίδου
Παιδιά: Στέλλα και Νίκος
Εγγ'ονια: Χάρης, Λουκία και Χρίστος
Αδέλφια και λοιποί συγγενείς
Παρακαλούμε όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου.
Νέα υπηρεσία στα Πένθιμα Γεγονότα:
Δωρεάν Επιμνημόσυνη Αγγελία και Ευχαριστήριο
Η διεύθυνση του "Πένθιμα Γεγονότα" στέκεται δίπλα σας στις δύσκολες στιγμές, προσφέροντας σε όλες τις οικογένειες που δημοσιεύουν αγγελία κηδείας μία δωρεάν επιμνημόσυνη αγγελία και Ευχαρηστίριο. Μέσω αυτής, μπορείτε να μοιραστείτε τον επιμνημόσυνο λόγο σας ή να αναδείξετε το έργο και την παρακαταθήκη που άφησε πίσω του ο εκλιπών, τιμώντας τη μνήμη του αγαπημένου σας προσώπου.
Η κηδεία τελείται υπό την ευθύνη και εποπτεία του Γραφείου Τελετών "ΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ"


Διαβάστε επίσης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Τα Πένθιμα Γεγονότα θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι η οποιαδήποτε ανάρτηση κηδείας αφορά άτομα κάτω των 40 ετών θα γίνεται ΔΩΡΕΑΝ.