ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Θέμα: Απαγορεύσει παράδοσης νεκρών σε μη αδειοδοτημένα γραφεία κηδειών

Έχω οδηγίες να αναφερθώ στο πιο πάνω θέμα με αφορμή την έκτακτη κατάσταση που επικρατή στο τόπο μας λόγω πανδημίας Κορονοϊού (COVID-19) και να σας διαβιβάσω αναθεωρημένο κατάλογο των αδειοδοτημένων γραφείων κηδειών, τα οποία μπορούν να παραλαμβάνουν τους νεκρούς, αφού διαθέτουν τις αναγκαίες εγκαταστάσεις για την σωστή διαχείριση τους, για την προστασία του προσωπικού των γραφείων αυτών και την παρεμπόδιση της εξάπλωσης του  Κορονοϊού και άλλων μολυσματικών ασθενειών μεταξύ του πληθυσμού.

 

2.   Παρακαλώ όπως μεριμνήσετε, ώστε να ενημερωθούν σχετικά, όλα τα εμπλεκόμενα τμήματα, υπηρεσίες, φορείς (δημόσιοι και ιδιωτικοί), νοσοκομεία, διπλωματικές αποστολές, αεροδρόμια κλπ, που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες σας.  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ 
 

 "Η ΚΟΙΜΗΣΙΣ"

Παγκύπρια Εξυπηρέτησης

Τηλ. 99-898005 - 99-653053

e-mail: koimisis@cytanet.com.cy

www.koimisisfuneral.com

Αριθμός Άδειας Γ.Κ.6  

Με τα προβλήματα και τους περιορισμούς για την προστασία του κοινού. Το Γραφείο Κηδειών «Η ΚΟΙΜΗΣΙΣ» σας ενημερώνει ότι πληροί όλες τις προδιαγραφές και τηρεί όλα τα πρωτόκολλα για την προστασία του κοινού. Επίσης λόγω των περιοριστικών μέτρων σας προσφέρει τη δυνατότητα μέσω της ιστοσελίδας μας www.koimisisfuneral.com και της ιστοσελίδας www.penthimagegonota.com που συνεργαζόμαστε να στείλετε γραπτώς τα συλλυπητήρια σας στις οικογένειες του εκλιπόντος.

Σαν γραφείο ευελπιστούμε να εξέλθουμε υγιείς όλοι το συντομότερων από την πανδημία και να μην θρηνήσουμε άλλους συμπολίτες μας και να επανέλθει η ζωή μας στο φυσιολογικό της ρυθμό.      

 Αξιολογείστε μ΄  ένα σχόλιο σας  το

Γραφείο Τελετών «Η ΚΟΙΜΗΣΙΣ»

1/4

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ 

ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

"FUNERAL TAMACOU"

Πάνω Δευτερά

Τηλ. 22621979, 99678700,

99797000

e-mail: tamasoufuneral@gmail.com

Αριθμός Άδειας Γ.Κ.10

Αξιολογείστε μ΄  ένα σχόλιο σας  το

Γραφείο Τελετών "FUNERAL TAMACOU"

 
  • Facebook Social Icon

Visitors

Πένθιμα Γεγονότα

Τηλ. 99 696567

21 Αγίου Νικολάου, 2312 Λακατάμια

Email: penthimagegonota@gmail.com

www.facebook.com/penthimagegonota/

https://www.facebook.com/penthimagegonota