Η κρίση στον τύπο λόγω κορονοϊού, αλλάζει τα δεδομένα αγγελιών στις κηδείες και στα μνημόσυνα.

Ηλεκτρονικές Αγγελίες Πένθιμων Γεγονότων: Γρήγορα - πολύ πιο άμεσα, πιο οικονομικά και με μεγαλύτερη απήχηση

Όπως είναι λογικό και επόμενο, ένα άτομο μετά τον χαμό ενός αγαπημένου ή κοντινού του προσώπου, προσπαθεί να βρει ένα όσο το δυνατόν πιο αναίμακτο τρόπο για να ενημερώσει φίλους, γνωστούς και συγγενείς για το ατυχές αυτό γεγονός.

 

Ένας τρόπος μέσα από τον οποίο πολλοί επιλέγουν και βρίσκουν τη δύναμη να το πράξουν είναι γνωστοποιόντας το μέσω των Πένθιμων Γεγονότων, λόγω και της επιλογής που δίνεται μέσα από την ιστοσελίδα ως προς την απήχηση αλλά και την δυνατότητα του ίδιου του προσώπου να το κοινοποιήσει στα δικά του προσωπικά κοινωνικά δίκτυα.

Πλέον με την οικονομική κρίση να ταλανίζει τον έντυπο Τύπο και τον τρόπο λειτουργίας του, μέσα από τα Πένθιμα Γεγονότα μπορεί κανείς πολύ πιο εύκολα και άμεσα να προχωρήσει στην γνωστοποίηση γεγονότων όπως η κηδεία, το μνημόσυνο ή να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όσους επιθυμούν να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του αποθανόντα.

 

Λόγω και του Κορωνοϊού, έχει ετοιμαστεί συγκεκριμένη φόρμα μέσα από την οποία μπορεί κανείς ηλεκτρονικά να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και αυτά να φτάσουν άμεσα στους ίδιους.

 
https://www.facebook.com/penthimagegonota